Обслуговування платників податків в Енергодарській ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області – на вис
| просмотров: 6344

Обслуговування платників податків в Енергодарській ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області – на високому рівні

 

Ефективне обслуговування платників податків є одним з основних пріоритетів діяльності центру обслуговування платників податків Енергодарської ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області який визначає принципово новий – партнерський рівень відносин з суб’єктами господарювання.


Основними функціями центру – створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повної і своєчасної сплати до бюджету податків і зборів ; надання їм адміністративних послуг, зокрема  щодо отримання довідок дозвільних документів, податкових консультацій; удосконалення процесу приймання податкової звітності від суб’єктів господарювання; проведення звірок нарахованих та сплачених сум податків і зборів; забезпечення швидкого доступу платника до необхідної інформації, тощо.


Завдяки введенню в дію Центрів, зникли черги, робота стала прозорою, відкритою і зрозумілою нашим клієнтам.


Приміщення центру обладнано зручностями для людей з обмеженими фізичними можливостями – вмонтована кнопка виклику працівника.


Крім  стандартних форм обслуговування для платників – відкрито термінал КБ „Приватбанк” для здійснення платежів безпосередньо в ЦОПП.


Такі новації у роботі центрів обслуговування платників податків Енергодарської ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області значно покращують якість спілкування майже 2700 платників податків та допомагають представникам бізнесу економити власний час.


Ми свідомо ставимо на перше місце якісний сервіс, бо це саме те, що найбільше очікують від нас суб’єкти господарювання.

 

Енергодарська ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30