Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс Міндоходів збільшив можливості пошуку інформації
| просмотров: 6932

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс Міндоходів збільшив можливості пошуку інформації


У загальнодоступному інформаційно-довідковому інтернет-ресурсі Міндоходів (скорочено "ЗІР"), покращилися умови пошуку інформації з питань оподаткування, митної справи, єдиного внеску та використання електронного цифрового підпису.

 

Ресурс "ЗІР" дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку діяльності, в т.ч. з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів. У перспективі планується запровадження інтерактивних посилань на взаємопов'язані документи.

 

Також функціонал ресурсу передбачає можливість надання пропозицій з технічних питань його роботи шляхом використання "Форми зворотного зв'язку", розміщеної в рубриці "Про ресурс".

 

Скористатися послугою можна за електронною адресою: http://zir.minrd.gov.ua або через веб-портал Міндоходів (вкладинка "Інформаційно-довідковий ресурс").

 

Нагадуємо, ресурс "ЗІР" було створено на заміну пошукового ресурсу "База знань".

 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31