Питаннями запорізького малого та середнього бізнесу займатиметься робоча група Громадської ради Мінд
| просмотров: 6854

Питаннями запорізького малого та середнього бізнесу займатиметься робоча група Громадської ради Міндоходів

 

Відтепер представники інститутів громадянського суспільства та експерти спільно із фахівцями ГУ Міндоходів у Запорізькій області відпрацьовуватимуть актуальні питання законодавства та діяльності малого та середнього бізнесу в регіоні. Відповідне рішення прийнято під час засідання Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Запорізькій області.

 

Начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька відзначила, що організації, які представляють інтереси малого та середнього бізнесу, зацікавлені у питаннях удосконалення законодавчих актів, які регулюють діяльність цієї категорії платників. Саме тому робота ініціативної групи, створеної при Громадській раді, буде спрямована на вирішення питань малих та середніх підприємців. Вони стосуватимуться податкового і митного законодавства, а також законодавства щодо справляння єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

 

За рішенням членів Громадської ради очолив робочу групу з питань малого та середнього бізнесу уповноважений представник Аудиторської палати України у Запорізькій області Володимир Драч. До її складу також увійшли представники Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", територіального відділення ВГО "Асоціація платників податків України у Запорізькій області", Федерації роботодавців ринків Запорізької області, Ради Запорізького регіону учасників асоціації міжнародних автомобільних перевезень, а також бізнес-експерти.

 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області 

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30