Запорізькі оперативники спрямували до бюджету 115 тис. гривень
| просмотров: 7870

Запорізькі оперативники спрямували до бюджету 115 тис. гривень

 

Саме таку суму за минулий тиждень співробітники оперативних підрозділів НУ Міндоходів області спрямували до бюджетів усіх рівнів. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 7 кримінальних правопорушеннях, з яких 6 – за ухилення від сплати податків. Із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на суму 203 тис. гривень.

 

 

Запорізьке підприємство на Інтернет - послугах ухилилося від сплати податків майже на 3 млн. гривень

 

 Службові особи одного з підприємств м. Запоріжжя, які під час надання різноманітних рекламних послуг за допомогою мережі Інтернет, шляхом відображення у податковій звітності підприємства безтоварних операцій,  ухилились від сплати податків на суму понад 2 млн. 900 тис. гривень.

За матеріалами оперативних співробітників Головного управління Міндоходів у Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

 

 

Завищили витрати? аби не сплатити до бюджету півмільйона гривень

 

Оперативні співробітники Головного управління Міндоходів у Запорізькій області розпочали кримінальне провадження стосовно ухилення від сплати податків  одного з  підприємств м. Запоріжжя.

 Підприємство займалось торгівлею металами та металевими рудами. Його службові особи вирішили поживитись за кошти держави. Вони   збільшували витрати підприємства у результаті чого загальна сума ухилення від сплати податків склала понад 500 тис. гривень.

 

 

Запорізькі оперативники  вилучили тютюну і алкоголю на 200 тис. гривень

 

Оперативні співробітники  на території м. Запоріжжя та Запорізької області  встановили 6 фактів реалізації тютюнових виробів без наявності відповідних дозвільних документів  (ст.156  КУаАП України «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами»). Із незаконного обігу вилучено 11,5 тис. пачок тютюнових виробів на загальну суму 138,6 тис. гривень.

Окрім цього, оперативні співробітники ГУ Міндоходів у Запорізькій області  встановили 5 фактів реалізації алкогольних напоїв без ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольною продукцією (ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Вилучено алкогольних напоїв на загальну суму 64,5 тис. гривень.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області 

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30