На Запоріжжі міндоходівці разом із бізнесом реалізують Стратегію розвитку
| просмотров: 7857

На Запоріжжі міндоходівці разом із бізнесом реалізують Стратегію розвитку

 

У 2014 році органи доходів і зборів у Запорізькій області продовжуватимуть активний діалог із представникам бізнесу та громадськості. Цей напрям роботи закладено у Стратегічному плані розвитку Міндоходів до 2018 року. На цьому наголосила під час проведення колегії ГУ Міндоходів регіону начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька.

 

– Формування податкової культури серед платників і якісна взаємодія з ними – це точка нашого контролю. Робота в цьому напрямі закладає фундамент для змін на перспективу, і які вже відчутні сьогодні. Зокрема, про зміну оцінки роботи Міндоходів у позитивний бік говорять представники бізнесу і громадських організацій. Ми завжди готові і відкриті для конструктивного діалогу з платниками, адже наше відомство – це стабільний і прогнозований партнер для бізнесу і громадян. Усім керівникам органів доходів і зборів цього року потрібно активно розвивати діалог із платникам податків і зборів, представниками громадських організацій, виявляти проблемні моменти та разом шукати шляхи їх вирішення, – підкреслила Людмила Балацька.

 

Під час колегії було розглянуто підсумки роботи ГУ Міндоходів області та Запорізької митниці Міндоходів. Зокрема, перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Запорізькій області Сергій Давидков доповів про виконання доведених завдань у 2013 році, у тому числі, щодо надходжень до бюджетів усіх рівнів та забезпечення позитивних трендів роботи Головного управління Міндоходів області. Він зазначив, що до місцевих бюджетів за 2013 рік запорізькі платники сплатили на 230 мільйонів гривень більше, ніж за 2012 рік, забезпечивши понад 3,1 мільярда гривень. Крім того, він зосередив увагу на першочергових напрямах роботи органів ГУ Міндоходів області, які необхідно здійснювати в умовах економічного розвитку області та забезпечення додаткових надходжень за рахунок відпрацювання резервів, перш за все, заходів з детінізації економіки.

 

Заступник начальника ГУ Міндоходів у Запорізькій області Ірина Ярошевська докладно зупинилася на питанні сплати податку на прибуток до Державного бюджету України. Перший заступник начальника Запорізької митниці Міндоходів Володимир Стеценко поінформував про стан реалізації Запорізькою митницею пріоритетних завдань та підсумки надходжень до Держбюджету у 2013 році.

 

Начальник управління персоналу ГУ Міндоходів у Запорізькій області Ганна Громак доповіла про результати проведеної упродовж минулого року роботи та детально охарактеризувала стан кадрової роботи у територіальних органах Міндоходів Запорізької області та перспективи кадрової стратегії на поточний рік.

 

Підбила підсумки засідання колегії начальник ГУ Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька. Вона наголосила на необхідності безумовного виконання поставлених завдань у I кварталі 2014 року.

 

– Головним завданням для нас є виконання Стратегічного плану розвитку. Його основні принципи – це налагодження конструктивного діалогу з платниками, підвищення рівня довіри, дерегуляція підприємницької діяльності, спрощення умов ведення бізнесу, удосконалення роботи сервісних складових, у тому числі, електронних, подальша мінімізація втручання у роботу сумлінного бізнесу та багато інших, – відзначила Людмила Балацька.

 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30