Запорізькі оперативники із незаконного обігу вилучили товару на суму понад 220 тис. гривень
| просмотров: 6236

Запорізькі оперативники із незаконного обігу вилучили товару на суму понад 220 тис. гривень

 

За першу декаду січня поточного року оперативниками ГУ Міндоходів області із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 222 тис. грн., у тому числі: алкогольних напоїв на суму 121 тис. грн. та тютюнових виробів на суму 101 тис. гривень.

 

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 12 кримінальних правопорушеннях, з яких 7 – за ухилення від сплати податків. Сума збитків за вказаними кримінальними правопорушеннями становить понад 14 млн. гривень. 

 

 

Майже 3 млн. грн. приховали від бюджету викривленням звітності 

 

Одне з підприємств м. Запоріжжя надавало різноманітні послуги. Службові особи цього підприємства неправомірно завищили податковий кредит та навмисно занизили свої доходи. Таким чином підприємство ухилилось від сплати податків на загальну суму 2,9 млн. гривень.

 

За матеріалами оперативних співробітників Головного управління Міндоходів у Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

 

 

Товар за фіктивними документами занизив оподаткування на 2,7 млн. гривень 

 

                Оперативники ГУ Міндоходів області перевірили діяльність підприємства,яке займалось постачанням сільськогосподарської продукції. Службові особи цього підприємства вдалися до махінацій у податковій звітності. Відображуючи придбання продукції у фіктивних суб’єктів господарювання, вони ухилились від сплати податків на суму понад 2,7 млн. гривень.

 

 За матеріалами співробітників оперативного управління Головного управління Міндоходів у Запорізькій області за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

 

Підакцизну продукцію реалізовували без ліцензії, позбулись товару на 51 тис. гривень

 

Оперативні працівники ГУ Міндоходів у Запорізькій області в одному з магазинів м. Запоріжжя встановили факт реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без ліцензії на цей вид діяльності. Аналогічне порушення виявлено в іншому торговельному павільйоні обласного центру. У результаті вилучено алкогольні напої та тютюнові вироби на загальну суму понад 51 тис. гривень.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області 

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31