Запорізькі міндоходівці поповнили бюджет на 1,7 млн. гривень
| просмотров: 7301

Запорізькі міндоходівці  поповнили бюджет на 1,7 млн. гривень

 

За минулий тиждень саме таку суму надходжень співробітники оперативних підрозділів ГУ Міндоходів області спрямували до бюджетів всіх рівнів. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 6 кримінальних правопорушеннях, з яких 4 – за ухилення від сплати податків. Сума збитків за вказаними кримінальними правопорушеннями становить понад 3 млн. гривень. Із незаконного обігу вилучено алкогольні напої на загальну суму 48 тис. грн. гривень.

 

 

На безтоварних операціях не сплатили державі понад півмільйона гривень


Одне з підприємств м. Запоріжжя, яке  торгувало сировиною для промислового виробництва, хотіло зекономити  на сплаті податків. Службові особи  підприємства вирішили це зробити шляхом відображення безтоварних операцій в податковій звітності, не сплативши держав 500 тис. грн. 

 

За матеріалами оперативних співробітників Головного управління Міндоходів у Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у значних розмірах).

 

 

Запорізьке підприємство ухилилось від оподаткування у сумі понад  мільйон гривень

 

На одному з підприємств обласного центру, яке займалось оптовою та роздрібною торгівлею продовольчими товарами, встановлено порушення податкового законодавства.

 

Службові особи підприємства шляхом неправомірного заниження доходу, а також завищення  витрат та податкового кредиту в документах податкової звітності ухилились від сплати податків на суму понад 1 млн. гривень.

 

 За матеріалами оперативних співробітників Головного управління Міндоходів у Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у значних розмірах).

 


Знехтували  ліцензією – поплатилися товаром на суму майже 50 тис. гривень

 

Оперативні співробітники ГУ Міндоходів у Запорізькій області у місті та області встановили 5 фактів зберігання та реалізації алкогольних напоїв без наявності дозвільних документів, зокрема, ліцензії на право здійснення даного виду діяльності. В результаті проведених заходів із незаконного обігу вилучено алкогольні напої на загальну суму 48 тис. гривень.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30