Призери Олімпіади поповнять кадровий резерв запорізьких міндоходівців
| просмотров: 6392

Призери Олімпіади поповнять кадровий резерв запорізьких міндоходівців

 

Днями в ГУ Міндоходів у Запорізькій області зібрались студенти випускних курсів з різних вишів Запоріжжя, Мелітополя та Бердянську для того, щоб помірятись своїми знаннями податкового законодавства в другому етапі Олімпіади з питань оподаткування. Як зазначив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Запорізькій області Сергій Давидков у привітальному слові до студентів, пріоритетним напрямом роботи органів Міндоходів є розвиток кадрової служби.

 

– Відповідно до Стратегії, у найближчі п'ять років робота Міндоходів буде спрямована на вдосконалення податкових і митних сервісів, розвиток партнерських стосунків із громадськістю і бізнесом. Окремим пунктом у ній прописаний напрям розвитку кадрового потенціалу. Я сподіваюсь, що всі учасники сьогоднішнього змагання, особливо ті, які займуть призові місця і покажуть гарні результати, після закінчення вищих навчальних закладів стануть нашими колегами, – наголосив Сергій Давидков.

Він також підкреслив, що найближчими днями у регіоні відбудеться низка заходів, спрямована на висвітлення підсумків діяльності Міндоходів, участь у яких має нагоду взяти і запорізька молодь.

 

У другому етапі Олімпіади взяли участь 24 студента із Запоріжжя та області, які представляли Класичний приватний університет, Запорізький національний технічний університет, Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій і його Мелітопольський відокремлений підрозділ, Бердянський університет менеджменту і бізнесу, Таврійський державний агротехнологічний університет. Органи Міндоходів постійно підтримують зв'язок з вищими навчальними закладами, реалізовують спільні проекти.

 

Підтримати своїх студентів прийшла перший проректор Класичного приватного університету Ольга Покатаєва. Вона зазначила, що для студентів це дуже позитивний досвід, оскільки вони можуть на практиці реалізувати свої знання з таких предметів, як податкове право, податковий менеджмент, податковий контроль і ще раз переконатися, наскільки високий рівень їх підготовки.

 

- Другий етап Олімпіади проходив у формі тестування, кожен учасник мав 45 хвилин для виконання тестових завдань, які орієнтовані на знання норм чинного законодавства. В учасників конкурсу зацікавленість подвійна: з одного боку, як платники податків вони хочуть мати цілісну інформаційну картину щодо сучасного податкового законодавства, а з іншого – перед випускниками вищих навчальних закладів гостро стоїть питання подальшого працевлаштування. І участь в Олімпіаді допомагає його ефективно вирішити, адже фіналістів буде зараховано до кадрового резерву, - зазначила начальник управління персоналу ГУ Міндоходів у Запорізькій області Ганна Громак.

 

Призові місця розподілились наступним чином: І місце – Наталія Колесник з Бердянського університету менеджменту і бізнесу, ІІ і ІІІ місця вибороли студентки Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій, відповідно, Марія Шашкіна та Анна Роззувайло. Ті учасники, що не зайняли призові місця але добре себе проявили, також рекомендовані до зарахування до кадрового резерву.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30