Платники не відчують незручностей у зв'язку зі зміною адміністратора єдиного внеску на загальнообов'
| просмотров: 6956

Платники не відчують незручностей 

у зв'язку зі зміною адміністратора єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. 

 

    Енергодарська   об’єднана  державна  податкова  інспекції Головного Управління  Міндоходів у Запорізькій області   повідомляє керівників підприємств установ та організацій та  громадян - суб’єктів підприємницької,  що  відповідно до Закону України  від 04 липня 2013 року №406-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи», з 1жовтня поточного року функції адміністрування  єдиного внеску  покладено  на  Міністерство доходів і зборів України   та його територіальні  органи.

 

У місті Енергодар це Енергодарська ОДПІ, в  Кам’янсько – Дніпровському  районі  відповідно Кам’янсько – Дніпровське  відділення  Енергодарської ОДПІ, у Велико Білозерському  районі – Велико Білозерське віддлення  Енергодарської ОДПІ.

 

За Пенсійним фондом  та фондами соціального страхування залишається ведення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру, призначення та виплата пенсій, дотацій, лікарняних  тощо.

 

Платники не відчують дискомфорту та незручностей у зв'язку зі зміною адміністратора єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, для  цього проведено  ряд заходів:      

- Проведені всі необхідні технічні приготування. Зокрема -  пройшов успішні випробування програмний модуль з питань реєстрації звітності, поданої різними засобами (в паперовому вигляді, на електронних носіях та в електронному вигляді, підписану ЕЦП). Звітність всіх форм буде опрацьовуватися  однаково  якісно та оперативно;

-   Проведено  організаційні приготування  створені  робочі місця для прийняття звітності з єдиного внеску, облаштовані  клієнтські місця для зручного формування платниками звітності.

- Працівники  Енергодарської ОДПІ  готові надавати необхідну допомогу  та консультації платникам  єдиного  внеску.

 

 Консультації щодо єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування   платники можуть   отримати  через саll-центр Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів України  за тел. 0-800-501-007 та у Центрах  обслуговування  платників податків Енергодарської ОДПІ ГУ Мін доходів.

 

 

Інформаційно-комунікаційний сектор

Енергодарської ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30