У Запоріжжі вітали переможців Всеукраїнського конкурсу
| просмотров: 7923

У Запоріжжі вітали переможців Всеукраїнського конкурсу

 

Сумлінно сплачені податки – для миру, стабільності і достатку. Таким був лейтмотив відеоселектора Державної фіскальної служби України з церемонії нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу "Очима дитини - про бюджет країни".

 

Відкриваючи цей захід, голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус зазначив, що цей день справді історичний. Адже сьогодні ратифіковано угоду про Асоціацію України з Європейським союзом. А це означає, що перед дітьми, які тут присутні, перед нашою країною відкриваються нові можливості. Це їм будувати майбутнє, рухатися вперед, а ми, дорослі, повинні прокласти цей шлях.

 

- Мета нашого конкурсу – виховати сумлінних платників податків. Це відповідальне завдання, адже це й зміна ментального сприйняття податків, які будуть справлятися на потреби держави. Державна фіскальна служба України отримала 13 тисяч малюнків. Ми затамували подих, переглядаючи кожну творчу роботу. Які талановиті все ж у нас діти! Ми рухаємося вперед, і діти, повноцінні члени суспільства, так по-дорослому мислять, пишуть і малюють про податки. Глобалізація, технічний прогрес нас з'єднують. І відеоселектор тому підтвердження. І хоч всі ми зараз далеко один від одного знаходимося, але за допомогою відеозв'язку відчуваємо присутність всіх у цій залі. Переконаний, що разом ми будемо жити у новій країні, де розумно витрачаються податки". – зазначив Ігор Білоус.

 

Кращі з кращих конкурсантів у трьох номінаціях отримали подяки та цінні подарунки від ДФС України. Серед переможців і наш запорізький школяр з Гуляйпільського району Антон Карнаух. За перше місце у номінації "Літературні твори " він отримав планшет.

 

Антон подякував керівництву Державної фіскальної служби України за високу оцінку його творчої роботи і за подарунок. Теплі слова адресувала Ксенія Доброчинська, член журі конкуру:

- Даний конкурс став для мене поштовхом у житті. У 2003 році я зайняла перше місце в номінації «Художні твори», після чого зрозуміла, що вмію малювати. Сьогодні я – художниця, виставки якої проходять у багатьох країнах світу. Хочу подякувати організаторам конкурсу і побажати його учасникам творчих успіхів та натхнення.

 

Вітаючи переможців конкурсу, начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області Олексій Кавилін підкреслив, що вже стало доброю традицією зустрічатися з переможцями Всеукраїнського конкурсу "Очима дитини - про бюджет країни". Сьогодні в цьому залі зібралися талановиті, обдаровані діти – юні художники і літератори. На підтвердження слів – роботи, надіслані на обласний тур Всеукраїнського конкурсу на податкову тематику.

 

Більше 500 робіт учасників з міст і сіл Запорізької області узяли участь в цьому конкурсі, з них майже 100 були відправлені на другий, обласний тур.

А вже кращі з кращих робіт представляли нашу область в столиці.

 

Вдвічі приємно, що наш гуляйпільский учень Антон Карнаух став переможцем у Всеукраїнському конкурсі. Примітно, що ім'я цього хлопчини вже на слуху.

Адже за останні три роки його роботи входили в трійку кращих і представляли нашу область на Всеукраїнському конкурсі.

Діана Майстренко, Аліна Руденко, Маргарита Чаркіна, Анатолій Сой, Єлизавета Сизоненко та інші переможці другого етапу конкурсу отримали подяки та цінні подарунки від начальника ДФС у Запорізькій області Олексія Кавиліна. Привітали переможців і вручили спеціальні призи представники громадськості регіону та члени журі.

 

З 1 січня 2015 року почнеться новий етап конкурсу "Очима дитини - про бюджет країни". Тож у Головному управлінні Державної фіскальної служби в Запорізькій області з нетерпінням чекають на нові творчі доробки, на цікавий і неординарний підхід у розкритті податкової тематики.

 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30