Запоріжці отримали 63,7 тисячі ключів цифрового підпису
| просмотров: 6455

Запоріжці отримали  63,7 тисячі ключів  цифрового  підпису

 

        -  Саме таку  кількість посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису отримали   платники податків і громадяни з початку року  в Акредитованому  центрі сертифікації  ключів інформаційно-довідкового департаменту ГУ Міндоходів у Запорізькій області та його відділеннях,-  прокоментував ситуацію  в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Запорізькій області  Олексій Кавилін.  – Сьогодні запоріжцям з віддалених районів немає потреби добиратися до обласного центру, аби скористатися такою послугою, варто завітати до найближчого відділення і безкоштовно отримати  ключі електронного цифрового підпису.

 

       За словами Олексія Кавиліна, власники електронних цифрових  ключів вже сьогодні поповнили ряди  платників податків, які звітують до податкових інспекцій  у електронному вигляді. Тільки у червні  Акредитований  центр  сертифікації  ключів  інформаційно-довідкового департаменту  ГУ Міндоходів у Запорізькій області  та  його відділення видали 1219 громадянам і суб'єктам господарювання  3484 посилених сертифікати ключів електронного цифрового підпису. 

 

      Безкоштовна послуга  органів Міндоходів для юридичних і фізичних осіб дає можливість подавати звітність не тільки до  податкових інспекцій, органів статистики, оформляти митні декларації, використовуючи  власний цифровий підпис.   Ключі електронного цифрового  підпису  і справді дають можливість  всім бажаючим  відкрити для себе можливість  спілкування з органами Міндоходів за допомогою мережі Інтернет,  економити  час і кошти.  В цьому вже переконалися  понад 98 відсотків  платників податку на додану вартість, які  надсилають свої  декларації виключно в електронному вигляді.

 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30