До бюджетів понад 1 млн. гривень – результат роботи запорізьких оперативників
| просмотров: 7004

До бюджетів понад 1 млн. гривень – результат роботи запорізьких оперативників

 

Саме таку суму за минулий тиждень спрямували до бюджету всіх рівнів співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів області. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 9 кримінальних правопорушеннях, з яких 5 – за ухилення від сплати податків. Сума збитків за вказаними кримінальними правопорушеннями становить понад 7 млн. гривень, з яких відшкодовано 1,11 млн.  гривень. Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 1 млн. 97,7 тис. грн., у тому числі: алкогольних напоїв на суму 871,4 тис. грн. та тютюнових виробів на суму 226,3 тис. гривень.

 

 

Запорізькі оперативники перекрили канал постачання фальсифікату

 

Оперативні співробітники ГУ Міндоходів у Запорізької області у ході проведення слідчо-оперативних дій у рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 204 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах),  перекрили канал постачання та збуту на території Запорізької області спирту.

 

 Ця рідина суміші була призначена для масового виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. За висновками експертів дана суміш буда небезпечною для життя та здоров’я людей.

 

У результаті проведення обшуків було  вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму 1,4 млн.  гривень, у тому числі 16 715 літрів спирту на загальну суму 835,7 тис. гривень., обладнання для розливу та закупорювання лікеро-горілчаних виробів.

 

 

У Запоріжжі припинена реалізація тютюнових виробів на суму понад 190 тисяч гривень

 

За минулий тиждень оперативні працівники ГУ Міндоходів у Запорізькій області на території Запорізької області встановили 8  фактів незаконної реалізації тютюнових виробів. Власники цигарок не мали ліцензій на даний вид діяльності. У результаті вилучено тютюнових виробів на загальну суму 191,2 тис. гривень.

 

Так, наприклад, в торговельному павільйоні обласного центру реалізовували цигарками ігноруючи відсутність ліцензії. У результаті вилучено тютюнові вироби на суму 35,1  тис. гривень.

 

Крім цього, оперативні співробітники в одному з магазинів м. Мелітополя встановили факт реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без наявності ліцензій на дані види діяльності. У результаті вилучено алкогольні напої та тютюнові вироби на суму 35,7 тис. гривень.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30