Від діяльності запорізьких оперативників до бюджету 1,4 млн. гривень
| просмотров: 6806

Від діяльності запорізьких оперативників до бюджету 1,4 млн. гривень

 

За минулий тиждень саме така сума коштів надійшла від діяльності співробітників оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Запорізькій області до бюджетів усіх рівнів. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 4 кримінальних правопорушеннях за ухилення від сплати податків, сума збитків за якими склала 7 млн. гривень. Із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на суму понад 1 млн. гривень, у тому числі алкогольних напоїв та спирту на суму 1 млн. 72 тис. грн. та тютюнових виробів – на 9 тис. гривень.

 

Запорізьке підприємство порожніми вантажівками ухилилось від податків на 2,8 млн. гривень

 

Співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Запорізькій області розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) відносно службових осіб одного з підприємств Запорізької області. Вони надавали різноманітні транспортні послуги шляхом відображення у податковій звітності підприємства безтоварних операцій з фіктивними суб’єктами господарювання. Таким чином ухилились від сплати податків на суму 2,8 млн. гривень.

 

Майже 2 млн. гривень повз державну казну

 

Службові особи одного з підприємств обласного центру здійснювали господарську діяльність з надання різноманітних будівельних послуг. Задля економії на сплаті податків вони незаконно завищували у звітності податковий кредит та витрати. Таким чином ухилились від сплати податків на суму 1,7 млн. гривень. На підставі матеріалів оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Запорізькій області за ухилення від сплати податків у великих розмірах (ч.2 ст.212 Кримінального кодексу України) розпочато кримінальне провадження.

 

Запорізькі оперативники вилучили контрафактну продукцію на 29 тис. гривень

 

Співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Запорізькій області встановили факт реалізації DVD- дисків, на яких були відсутні марки встановленого зразка України та без наявності свідоцтва про державну реєстрацію. Із незаконного обігу вилучено DVD-дисків на загальну суму майже 26 тис. гривень.

 

Ціною товару понад 37 тис. гривень заплатили за відсутність ліценції

 

Співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів області у м. Мелітополі та Якимивському районі виявили два факти торгівлі підакцизною групою товарів. Ігноруючи податкове законодавства, власники торгових точок реалізовували алкогольні напої без наявності відповідної ліцензії. Із незаконного обігу вилучено спиртних напоїв на загальну суму 37,3 тис. гривень. На даний момент вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31