Від діяльності запорізьких оперативників бюджет отримав 737 тис. гривень
| просмотров: 6494

Від діяльності запорізьких оперативників бюджет отримав 737 тис. гривень

 

Саме така сума коштів надійшла за минулий тиждень до бюджетів усіх рівнів від діяльності співробітників оперативних підрозділів ГУ Міндоходів області  До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по  5 кримінальних правопорушеннях, з яких 3 – за ухилення від сплати податків. Сума збитків за вказаними кримінальними правопорушеннями становить 4,9 млн. гривень.

 

За минулий тиждень із незаконного обігу вилучено товарно - матеріальних цінностей на загальну суму 58,6 тис. грн., у тому числі: алкогольних напоїв на суму 39,4 тис. грн. та тютюнових виробів на суму 19,2 тис. гривень.

                     

 

На Запоріжжі понад 3 мільйони гривень хотіли «перекачати» через Інтернет мережу

 

Аби протидіяти податковим злочинам, скоєних із використанням новітніх інформаційних технологій, співробітники оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Запорізькій області розпочали кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах стосовно   одного із суб’єктів господарювання(ч.3 ст.212 КК України). Один із підприємців Запорізької області реалізував електропобутові товари через мережу Інтернет не сплачуючи податки до бюджету. Орієнтовна сума несплачених податків становить 3 млн. гривень.

 

Мільйон  гривень єдиного соціального внеску повз державну казну

 

У сфері протидії ухиленню від сплати внесків на обов’язкове соціальне та пенсійне страхування розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.2121 КК України відносно службових осіб одного з підприємств обласного центру. Підприємство займалось виконанням  проектно-вишукувальними роботами. Службові особи цього підприємства безпідставно не сплатили Єдиний соціальний внесок на суму понад 1 млн. гривень.  

 

 

Запорізькі оперативники вилучили з полиць магазинів товарно-матеріальних цінностей майже понад 58 тис. гривень

 

Оперативні працівники Міндоходів на території Запорізької області  в одному з магазинів встановили факт  реалізації алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності відповідних дозвільних документів (ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Із незаконного обігу вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на загальну суму  майже 47 тис. гривень.

 

Крім цього, оперативні співробітники Міндоходів області в одному з магазинів м. Запоріжжя  встановлено факт реалізації алкогольних напоїв, на яких відсутні марки акцизного податку України встановленого зразка. Вилучено алкогольних напоїв на суму  майже 12 тис. гривень.  

 

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30