Запорізькі платники віддають перевагу дистанційній звітності
| просмотров: 7045

Запорізькі платники віддають перевагу дистанційній звітності 

 

Тільки цього року Акредитований центр сертифікації ключів, що діє при ГУ Міндоходів в Запорізькій області, з моменту свого відкриття видав більше 57 тисяч електронних ключів цифрового підпису, 38750 фізичних і юридичних осіб, громадян області стали власниками ключів, скориставшись безкоштовним сервісом від Міндоходів України.

 

- Сьогодні значна частина платників податків Запорізького регіону на власному досвіді переконалася в доцільності здачі звітності в електронному вигляді. Зручність, оперативність, економічність – це ті основні переваги перед паперовою звітністю. Адже платники податків, які вирішили йти в ногу з часом, які відмовилися від стояння в чергах при здачі звітності і вирішили заощадити на придбанні паперових бланків, отримали ще немало переваг дистанційного способу представлення звітності. Адже це, можливість оперативного оновлення форматів представлення документів в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв'язку і гарантію автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок і описок, - зазначає перший заступник начальника ГУ Міндоходів в Запорізькій області Сергій Давидков.

 

Важливо, що з 1 листопада цього року для клієнтів Акредитованого центру сертифікації ключів посилені сертифікати відкритих ключів від Міндоходів України формуються на два роки. Таку можливість центр сертифікації ключів, що діє при Міністерстві, отримав після проходження процедури акредитації. Були сформовані нові технологічні сертифікати центру і серверів центру, що дало можливість продовжити час дії цифрових підписів. Інновація не тільки заощадить час платників на придбання ключів, але і сприяє їх залученню до активного застосування інформаційно-комунікаційних технологій.  

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області 

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30