31 червня 2011 рік
| просмотров: 3864

«Вигідний обмін: цигарку на цукерку»

 

            Вже шостий рік поспіль 31 червня – в Міжнародний День без тютюну - спеціалісти та волонтери ЕМ ЦСССДМ проводять вуличну акцію «Вигідний обмін: цигарку на цукерку! Це вигідно для здоров,я!». Цього року родзинкою заходу став виступ агітбригади волонтерів з власними «віршами-демотиваторами». Яскраві плакати та гучний голос волонтерів через мегафон привертали увагу перехожих. Підготовлену спеціалістами центру рекламно-інформаційну продукцію про шкідливість тютюну та способи кинути палити (700 примірників) буквально розмели. Як не дивно (зважаючи на ціни тютюнових виробів), мешканці міста відгукнулися на заклик обмінювати цигарку на цукерку. Були такі, хто вже кинув палити і з гордістю повідомляв про це; були й ті, хто знаходиться «в процесі» відмови від паління; багато хто дякував волонтерам за корисну інформацію і, взагалі, за привернення уваги суспільства до проблеми тютюнопаління. Особливо приємно, що люди старшого покоління підходили, дискутували зі спеціалістами та волонтерами, вносили пропозиції щодо дотримання законодавства в сфері боротьби з тютюнопалінням (зокрема, щодо шкоди від пасивного паління – коли палять сусіди, колеги, водії маршруток! тощо). Загалом до акції долучилися понад 500 мешканців міста.

            У акції прийняли участь волонтери ЕМ ЦСССДМ Алексанян Регіна, Трофимчук Настя, Соловйова Женя, Дубінська Лєна, Ганеман Таня, Кириченко Настя, Димова Юля та волонтер Товариства Червоного Хреста Сюмак Оксана.

ЕМ ЦСССДМ висловлює подяку спонсорам, без яких було б неможливе проведення заходу: ПП Буряку М.П., Козиряцькій – Дітковській В.П., Брусенській О.Г.

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31