Запорізькі міндоходівці провели понад 300 бесід та лекцій про неприпустимість корупційних дій Одним
| просмотров: 7173

Запорізькі міндоходівці провели понад 300 бесід та лекцій про неприпустимість корупційних дій

 

Одним з основних пріоритетів діяльності ГУ Міндоходів у Запорізькій області є|з'являється| активна протидія корупції в податковій і митній сфері.

 

Так, протягом чотирьох місяців поточного року працівники управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Запорізькій області провели комплекс заходів, спрямованих на усунення причин та умов, що сприяють корупційним діянням та іншим правопорушенням з боку працівників територіальних органів ГУ Міндоходів під час службової діяльності. З цією метою в колективах органів Міндоходів області проведено 306 бесід та лекцій на антикорупційну тематику.

 

Як зазначає начальник управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів  області Володимир Сухачов,  одним із профілактичних заходів – є перевірка кандидатів на посади до ГУ Міндоходів області. З початку року проведено 106 перевірок кандидатів, внаслідок чого відносно 1 особи прийнято рішення про відмову у призначенні.

 

У січні-квітні 2014 року співробітники управління провели 49 службових перевірок, за результатами яких 19 матеріалів перевірок направлено до правоохоронних органів області для прийняття рішень згідно з чинним законодавством. Правоохоронними  органами Запорізької області за вказаними матеріалами розпочато 8 кримінальних проваджень за ознаками злочинів, передбачених ст. 364, 366, 367 КК України.

 

Управлінням внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Запорізькій області проводиться активна робота зі створення системи, побудованої|спорудити| на взаємодії всіх структурних підрозділів, синхронізації зусиль, принципів регіональної відповідальності за якістю та своєчасністю виконання завдань|задач|, а також розумінні невідворотності покарання|наказання| за здійснення протиправних дій.

 

За результатами службових перевірок  підготовлено та направлено керівникам територіальних органів ГУ Міндоходів Запорізької області 41 подання щодо вжиття заходів з усунення причин та умов, що призвели до скоєння правопорушень з боку міндоходівців. Про неприпустимість скоєння дій, які близько межують з протиправними 34 співробітникам винесені офіційні застереження. Складено один адміністративний протокол про порушення вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

 

Працівники управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Запорізькій області вживають максимум зусиль для протидії корупції в податковій і митній сферах, побудові системи нетерпимості до корупції, яка повинна базуватися на взаємодії всіх структурних підрозділів, принципі регіональної відповідальності, а також розумінні невідворотності покарання за вчинення протиправних дій.

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області 

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30