Запорізькі платники поповнили місцеві бюджети на 3,2 мільйона гривень більше, ніж торік
| просмотров: 6732

Запорізькі платники поповнили місцеві бюджети на 3,2 мільйона гривень більше, ніж торік

 

За січень-лютий 2014 року платники податків і зборів Запорізької області сплатили до місцевих бюджетів понад 480 мільйонів гривень, що на 3,2 мільйона гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомила начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька.

 

Найбільше надійшло податку на доходи фізичних осіб – майже 302 мільйони гривень. Від плати за землю надходження склали 75,5 мільйона гривень. Представники малого та середнього бізнесу спрямували до місцевої скарбниці єдиного податку майже 52 мільйони гривень, що на 8,6 мільйона гривень або на 20 відсотків більше надходжень січня-лютого 2013 року.

 

– Я хочу висловити подяку усім запорізьким платникам, які вчасно і в повному обсязі виконують свої зобов'язання зі сплати податків. Адже від належного фінансування державного і місцевих бюджетів залежить життєдіяльність кожної території, кожного міста та селища, зокрема, виконання соціальних програм, соціальні виплати та багато інших сфер функціонування місцевих громад. У свою чергу, Центри обслуговування ГУ Міндоходів області продовжують надавати платникам широкий перелік адміністративних та консультативних послуг. Для зручностей представників бізнесу та громадян ряд послуг можна отримати в електронному вигляді – дистанційно за допомогою мережі Інтернет, не відвідуючи податкові інспекції. Зокрема, нещодавно за ініціативи українських платників на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України введено в експлуатацію новий он-лайн сервіс – "Реєстр страхувальників", – зазначила Людмила Балацька.

 

Зазначимо, що за допомогою автоматизованого банку відомостей "Реєстр страхувальників" можна отримати інформацію стосовно обліку платників єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування та іншу інформацію.

 

Головне управління Міндоходів у Запорізькій області

Календарь
Пн Вт Ср Чт Пн Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31